Különleges Kalocsai Őrölt Paprika

Általános kereskedelmi és szállítási feltételek

 

A sikeres együttműködés érdekében, ezennel szeretnénk ismertetni üzleti feltételeinket is.

  • A honlapon közzétett leírások, cikkek és tájékoztatások önmagukban nem garantálják a termesztés, értékesítés sikerét. Feltételezzük, hogy az érdeklődők, vásárlók betartják a szakmai szabályokat. Az árak a szállítási költségeket nem tartalmazzák. A termékek tulajdonjoga mindaddig nem száll át a Vevőre, amíg a fennálló jogügyletből származó fizetési kötelezettségének eleget nem tett. Az Eladó a Vevővel minden vitás kérdésben a peren kívüli megállapodásra törekszik, de annak sikertelensége esetén kiköti az eladó székhelye szerinti hatáskörrel rendelkező bíróság kizárólagos illetékességét. 

 

Hogyan vásárolhatunk?

  • Webáruházunkban a termékek kategorizálva vannak, ezzel is segítve a keresést, de a kulcsszó alapján is lehetőség van keresésre. Termékeinkről részletes leírás található a honlapon. Megrendelés esetén egy rövid regisztrációs lapot kell kitölteni, amely a számlázáshoz, szállításhoz szükséges adatokat kéri be. Regisztráció esetén kérjük lépjen be a kapott jelszóval, adataira emlékezni fog a rendszer. Miután kiválasztotta a megvásárolni kívánt terméket, tegye be a virtuális kosárba.

 

Megrendelés és fizetés

  • A kosár tartalmát bármikor módosíthatja a „kosár frissítése” gombbal, illetve a „vásárlás folyatása” gombra kattintva tovább vásárolhat. Miután befejezte a vásárlást, a „szállítási / fizetési módot” kell választani, majd a „megrendelés” gombbal véglegesíteni a rendelést. Ezután kell kitölteni a szállításhoz szükséges regisztrációs űrlapot és feladni a megrendelést. Kérjük, hogy levelezését kísérje figyelemmel (regisztrációban megadott e-mail címen), mert rendeléséről visszaigazolást küldünk és tájékoztatjuk a megrendelés státuszáról. A rendelés visszaigazolása automatikus, nem számít a rendelés feldolgozásának, csak a rendelés beérkezését jelenti.

A megrendelt terméket maximum 5 munkanap alatt szállítjuk ki a megadott címre.

1. Fizetés átutalással:

  • Megrendelését a vételár számlánkon történő jóváírását követően szállítjuk ki. Kérjük, hogy minden esetben a számla pontos összegét utalja át a későbbi félreértések elkerülése végett. A rendelés átfutási ideje a banki utalási idők miatt 2-3 munkanappal meghosszabbodhat.

2. Utánvétes fizetés:

  • A csomag ellenértékét a futárnak, készpénzben kell fizetni a megrendelt termék átvételekor.

3. Helyszíni személyes átvétel esetén készpénzfizetés:

  • Előre egyeztetett időpontban erre is kínálunk lehetőséget: Kalocsa, Szekszárd, Budapest vonzáskörzetében.

 

A honlapon történő elírásokért felelősséget nem vállalunk!

Webnode webáruház szolgáltatással létrehozva.